Thema Catering in Hongarije - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped gerrit vermeulen cosjzwjwktq unsplash

Thema Catering in Hongarije

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

Hongarije is een land met een roerige geschiedenis, dat inmiddels ontdekt is door tal van toeristen. Kies je voor een uitwisselingsjaar in Hongarije, dan word je straks omringd door gastvrije mensen en maak je kennis met prachtige oude steden, natuurparken en architectuur. Grote kans ook dat je een of meer muziekfestivals bezoekt. Hongarije is een paradijs voor liefhebbers van water, door de vele meren en zo’n 1000 natuurlijke waterbronnen. De trots van Hongarije is het waterpoloteam, en ook in kanoën en roeien blinken ze uit.

VRAAG NU DE BROCHURE AAN!

CATERING HIGH SCHOOL PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

Tijdens het YFU highschool exchange programma woon je als extra gezinslid in een gastgezin, waarvan je alle lokale tradities leert, waardoor je echt onderdeel wordt van een nieuwe familie. Je gaat naar een lokale middelbare school en volgt dezelfde vakken in dezelfde taal als je klasgenoten en doet overal aan mee. Als je deelneemt aan het tweetalige schoolprogramma krijg je de mogelijkheid om deze vakken in zowel de lokale als een tweede taal te volgen. Hierdoor leer je een buitenlandse taal en cultuur kennen van binnenuit en leer je meer zelfvertrouwen te hebben in nieuwe situaties! Het YFU high school exchange programma is wat voor jou als je op de middelbare school zit of net je diploma hebt (mits je voldoet aan leeftijdscriteria) en een nieuw deel van de wereld wilt ontdekken.

Cropped 160 hungary stud friendsportraitscenery

SCHOOL
De meeste uitwisselingsstudenten komen in een klas van het gymnasium terecht. Qua niveau is het gymnasium te vergelijken met HAVO/VWO; inhoudelijk zal je de meeste vakken gemakkelijk kunnen volgen. Wat wel een uitdaging is, is dat ze natuurlijk in het Hongaars worden gegeven.

CATERING
Je gaat naar een speciale middelbare school waar je de gewone vakken volgt en daarnaast wordt opgeleid tot kok of banketbakker met veel praktijkvakken. Je werkt in een hotel of restaurant om ervaring op te doen.

OVERIGE THEMA PROGRAMMA'S IN HONGARIJE

--------------------------------------------------------------------

Op zoek naar iets unieks? Wil je bij een gastgezin wonen terwijl je theater studeert of je hobby verder ontwikkeld? YFU Hongarije meerdere thema High School programma's en de partnerscholen in Hongarije bieden een scala aan programma's en activiteiten. Klik hieronder om meer te weten te komen over de verschillende thema's.

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 14 jaar en 6 maanden oud en maximaal 17 jaar en 6 maanden oud. In de drie schooljaren voor jouw vertrek, moet je goede cijfers gehaald hebben. Is dat niet het geval, dan overlegt YFU Nederland met YFU Hongarije. Als je in Nederland al eindexamen (HAVO of VMBO) hebt gedaan, verwacht YFU dat je je alsnog inzet voor school. Je hebt aantoonbare ervaring in dit werkveld door het volgen van (kook-) lessen of minimaal 1 jaar werkervaring.

Lees hier voor meer informatie.

FINANCIEEL

zorg- en annuleringsverzekering

KINDERBIJSLAG

VACCINATIE