Thema Catering in Italië - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped christopher czermak 7ybkmhdtcz0 unsplash

Thema Catering in Italië

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

Van het noorden tot het zuiden vind je hier cultureel gezien mooie plekken. Italië staat bekend om de Romeinse oudheid, kunst en haar lekkere eten. Dat het land meer te bieden heeft, ontdek je tijdens jouw uitwisseling. Het leven van Italianen is doordrongen van schoonheid, wat men ook graag uitstraalt. Zo hebben ze het vaak over fare la bella figura. Wat letterlijk ‘een goed figuur slaan’ betekent, maar in de praktijk houdt het veel meer dan dat in!

VRAAG NU DE BROCHURE AAN!

CATERING HIGH SCHOOL PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

Tijdens het YFU highschool exchange programma woon je als extra gezinslid in een gastgezin, waarvan je alle lokale tradities leert, waardoor je echt onderdeel wordt van een nieuwe familie. Je gaat naar een lokale middelbare school en volgt dezelfde vakken in dezelfde taal als je klasgenoten en doet overal aan mee. Als je deelneemt aan het tweetalige schoolprogramma krijg je de mogelijkheid om deze vakken in zowel de lokale als een tweede taal te volgen. Hierdoor leer je een buitenlandse taal en cultuur kennen van binnenuit en leer je meer zelfvertrouwen te hebben in nieuwe situaties! Het YFU high school exchange programma is wat voor jou als je op de middelbare school zit of net je diploma hebt (mits je voldoet aan leeftijdscriteria) en een nieuw deel van de wereld wilt ontdekken.

Cropped reuben teo xvxfqd3uuek unsplash

THEMA CATERING
Met dit YFU thema programma word je geplaatst op een Liceo Alberghiero, dat is vergelijkbaar met een hotelschool. Hier volg je vakken op het gebied van catering en toerisme, naast de standaard vakken op een middelbare school. Er kunnen bijkomende kosten zijn tijdens het jaar voor bijvoorbeeld schoolactiviteiten.

OVERIGE THEMA PROGRAMMA'S IN ITALIË

--------------------------------------------------------------------

Op zoek naar iets unieks? Wil je bij een gastgezin wonen terwijl je kunst studeert of je hobby verder ontwikkeld? YFU Italië heeft meerdere thema High School programma's en de partnerscholen in Italië bieden een scala aan programma's en activiteiten.Klik hieronder om meer te weten te komen over de verschillende thema's.

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 15 jaar en maximaal tussen de 17 jaar en 6 maanden oud. In de drie schooljaren voor jouw vertrek, moet je goede cijfers gehaald hebben. Is dat niet het geval, dan overlegt YFU Nederland met YFU Italië. Als je in Nederland al eindexamen (HAVO of VMBO) hebt gedaan, verwacht YFU dat je je alsnog inzet voor school.

Lees hier voor meer informatie.

FINANCIEEL

zorg- en annuleringsverzekering

KINDERBIJSLAG

VACCINATIE