College in China - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped 2765 china lantarns

College in China

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen
** Exclusief schoolgeld, huisvesting en eten - zie onder voor meer details

CHINA

--------------------------------------------------------------------

Eeuwenlang was China een geïsoleerd land dat de wereld intrigeerde met zijn prachtige architectuur, bloeiende economie en serene tradities. De Yangtze-rivier (Chiangjiang) en de gele rivier (Huanghe) zijn vensters naar het boeiende verleden van China. Historische artefacten vullen meer dan 50 musea in Peking alleen al en de enorme Grote Muur slingert nog steeds door duizenden kilometers adembenemend landschap. Tegenwoordig zijn de grenzen gelukkig open om het mooie China te verkennen tijdens een kort programma met YFU!

COLLEGE PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

Klaar met de middelbare school en behoefte aan een uitdaging? Begin of ga verder met je studie in een van de college programma's van YFU! Leer een nieuwe taal en cultuur kennen terwijl je verschillende lessen volgt op een hogeschool of universiteit in het buitenland. Verblijf bij een gastgezin of in een dormitory, ontmoet studenten op school en wordt 'part of the community' terwijl je nieuwe interessante vakken volgt. In sommige gevallen heb je de mogelijkheid om studiepunten mee te nemen naar je universiteit in Nederland, dit gebeurt in overleg met je Nederlandse opleiding.

Cropped 66 china stud groupinbound

Het China University Program is een geweldige kans om te studeren aan de beste universiteiten van China. Je kunt unieke majors volgen zoals Traditionele Chinese Geneeskunde, Software Engineering of Chemical Engineering. Je kunt gaan voor een Chinese taalcursus (semester of een jaar) en een Bachelor, Master of Doctoraat met disciplines als Industrie, Wetenschap, Kunst, Economie, Management en Recht. En zoals bij alle YFU-programma's ondersteunt YFU China jou in het wegwijs worden in het land.

Gedurende je uitwisseling woon je op de campus van de universiteit.

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 18 jaar en 6 maanden oud en maximaal 30 jaar en 6 maanden oud. In de drie schooljaren voor jouw vertrek, moet je goede cijfers gehaald hebben. Is dat niet het geval, dan overlegt YFU Nederland met YFU China.

VERZEKERING

FINANCIEEL

VACCINATIE