College in Ecuador - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped 3148 ecuador students swing

College in Ecuador

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

ECUADOR

--------------------------------------------------------------------

Ecuador heet zo, omdat ze rond de evenaar (Engels: equator) ligt. Het is één van de kleinste landen op het Zuid-Amerikaanse continent. Ondanks dat heeft het land een rijkdom aan cultuur en planten en beesten. De bevolking is super gevarieerd: met afstammelingen van Europeanen, Indianen en Afrikanen. In de provincies Esmeraldas en Imbabura zijn kleine zwarte gemeenschappen. In Quito en Cuenca is de bevolking voornamelijk blank of mestizo (blank en Indiaans bloed).

COLLEGE PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

Klaar met de middelbare school en behoefte aan een uitdaging? Begin of ga verder met je studie in een van de college programma's van YFU! Leer een nieuwe taal en cultuur kennen terwijl je verschillende lessen volgt op een hogeschool of universiteit in het buitenland. Verblijf bij een gastgezin of in een dormitory, ontmoet studenten op school en wordt 'part of the community' terwijl je nieuwe interessante vakken volgt. In sommige gevallen heb je de mogelijkheid om studiepunten mee te nemen naar je universiteit in Nederland, dit gebeurt in overleg met je Nederlandse opleiding.

Cropped 112 ecuadorbelgiumflanders stud friendshumantower

Terwijl je in een gastgezin in Ecuador woont, studeer je aan de Tecnologico Internaciona in Quito. Je kan gedurende je jaar meerdere vakken volgen zoals toerisme, kunst en antropologie. Wel moet je een goed niveau Spaans hebben voor vertrek. Oriëntaties, excursies, en de lessen zijn hetzelfde als bij het High School programma.

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 17 jaar en maximaal 19 jaar oud. In de drie schooljaren voor jouw vertrek, moet je goede cijfers gehaald hebben. Is dat niet het geval, dan overlegt YFU Nederland met YFU Ecuador.  Voor een College jaar of semester in Ecuador moet je voor vertrek een goed niveau Spaans hebben.

Lees hier voor meer informatie.

VERZEKERING

FINANCIEEL

KINDERBIJSLAG

VACCINATIE