Thema Dans in Tsjechië - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped nicole baster 0p1bkco i5w unsplash

Thema Dans in Tsjechië

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

Nog niet zo lang geleden waren Tsjechië en Slowakije één staat: Tsjechoslowakije. Er is veel veranderd in het straatbeeld. Nu vind je in grote steden bijvoorbeeld een McDonald’s en overal terrasjes, iets wat voor 1993 nog ondenkbaar was. De hoofdstad van Tsjechië, Praag, heeft 1,5 miljoen inwoners. De stad is wereldwijd bekend om zijn gotische en barokke bouwkunst en is met zijn vele festivals het internationale centrum van muziek. Daarnaast kun je in Tsjechië volop van de natuur genieten. Je vindt er veel oude kastelen en bossen, bergen, meren en grotten. Dacht je trouwens dat Sinterklaas alleen in ons land wordt gevierd? Nee dus; op 6 december krijgen ook de Tsjechische kinderen kleine kadootjes van Sinterklaas.

VRAAG NU DE BROCHURE AAN!

DANS HIGH SCHOOL PROGRAMMA

Tijdens het YFU highschool exchange programma woon je als extra gezinslid in een gastgezin, waarvan je alle lokale tradities leert, waardoor je echt onderdeel wordt van een nieuwe familie. Je gaat naar een lokale middelbare school en volgt dezelfde vakken in dezelfde taal als je klasgenoten en doet overal aan mee. Als je deelneemt aan het dans schoolprogramma krijg je de mogelijkheid om naast de standaard vakken ook vakken krijgt zoals choreografie en dansles. Hierdoor leer je een buitenlandse taal en cultuur kennen van binnenuit en leer je meer zelfvertrouwen te hebben in nieuwe situaties! Het YFU high school exchange programma is wat voor jou als je op de middelbare school zit of net je diploma hebt (mits je voldoet aan leeftijdscriteria) en een nieuw deel van de wereld wilt ontdekken.

Cropped 74 czechrepublic hf eventgroupportrait

THEMA DANS
Als je voor het Tsjechische dansprogramma kiest, ga je naar een gewone highschool en volg je 's middags of 's avonds extra danslessen. Tsjechië heeft op dit gebied een grote traditie. De danslessen zijn meestal 's avonds. Grijp jouw kans om verschillende dansen (jive, foxtrot, rumba, polka) onder de knie te krij

Overige Thema Programma's in Tsjechië

Op zoek naar iets unieks? Wil je bij een gastgezin wonen terwijl je muziek studeert of je hobby verder ontwikkeld? YFU Tsjechië heeft meerdere thema High School programma's en de partnerscholen in Tsjechië bieden een scala aan programma's en activiteiten. Klik hieronder om meer te weten te komen over de verschillende thema's.

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 15 jaar en maximaal 18 jaar en 6 maanden oud.In de drie schooljaren voor jouw vertrek, moet je goede cijfers gehaald hebben. Is dat niet het geval, dan overlegt YFU Nederland met YFU Tsjechië. Als je in Nederland al eindexamen (HAVO of VMBO) hebt gedaan, verwacht YFU dat je je alsnog inzet voor school.

Lees hier voor meer informatie.

FINANCIEEL

zorg- en annuleringsverzekering

KINDERBIJSLAG

VACCINATIE