Ik wil meer weten
Wide 26306  1

Ik wil meer weten

Top, je wilt (misschien) een exchange jaar doen! Maar jij en je ouders willen natuurlijk meer weten.
Check de volgende stappen:

1. Oriënteer jezelf voor het juiste land

Je kunt kiezen uit meer dan 40 verschillende landen om op uitwisseling te gaan! Kijk op het overzicht om een indruk te krijgen van het land dat jou het meest aanspreekt. Je kunt ons appen, mailen of bellen als je een vraag hebt.


2. App (of bel) met een returnee

Twijfel je over een land? Ben je benieuwd naar hoe het op school is in Argentinië, of vraag je je af hoe het eten was in Finland? Ask the expert!

Wij brengen je in contact met een returnee, iemand die net met YFU op uitwisseling naar je land van interesse is geweest. Hij of zij kan je alles vertellen over het land, of als je een algemene vraag hebt, over hoe het is om een jaar op highschool exchange te gaan.


3. Kom naar een beurs of informatiemarkt..
We staan elk jaar op verschillende landelijke beurzen en lokale informatiemarkten met medewerkers en returnees. Je kunt hier vragen stellen en een indruk krijgen van YFU. Vind hier een overzicht van de beurzen en markten waar we in het najaar te vinden zijn.4. ...Of kom naar een info-avond...
Je weet dat je op exchange wilt gaan, en je weet misschien al naar welk land je wilt. Nu is het nog handig om te weten met wie je in zee gaat. Wij overtuigen je graag zelf waarom je met YFU op highschool exchange moet gaan op een van onze info-sessies. Hier is ook altijd een returnee aanwezig die je over zijn of haar ervaring kan vertellen. Meld je hier aan voor een info-avond.


5. ... Óf vraag een (betaald) huisbezoek aan

Je kunt niet naar een info-avond komen of Vinkeveen is wat te ver voor je. Vraag een huisbezoek (125€) aan en er komt iemand bij je langs om je alles uit te leggen over YFU en op uitwisseling gaan. De betaling die de onkosten dekt wordt een korting wanneer je besluit met ons op uitwisseling te gaan. 


6. Overtuig je ouders
Waarom zou je eigenlijk op exchange gaan? Als jij of je ouders nog twijfels hebben, lees dan hier de 12 redenen waarom een highschool exchange de beste beslissing van je leven is. 


7. Schrijf je in!

Je hebt je uitgebreid georiënteerd, hebt met ons gesproken en weet het zeker, je wilt met YFU op exchange. Er rest je nog één ding: schrijf je in via deze link.

Persoonlijke gegevens

Hoe kunnen wij je bereiken?

Jouw vraag*

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?*

Loading
You have errors. Please check your entries above!