Inschrijving
Cropped 2890 paraguay 2016 volunteerpatricia portraitjesuitruinyfushirt

Inschrijving
Inschrijving uitwisseling

Een uitwisseling in het buitenland is een grote en belangrijke stap in je leven. Daarom is het belangrijk om je goed in te lezen en te weten met wie je in zee gaat.

IK WEET HET ZEKER!

Je hebt je definitieve keuze al gemaakt en bent zeker van je zaak. Je ouders zijn op de hoogte en jullie vertrouwen op onze 60-jarige ervaring en specialisme. Je verklaart op de hoogte te zijn van alle informatie op deze en de pagina van het desbetreffende land (fouten en wijzigingen voorbehouden). Gebruik hieronder het officiële inschrijfformulier en we nemen z.s.m. contact met je op om aan je dossier te beginnen.

... OF IK KOM EERST NAAR EEN INFO AVOND

Je weet dat je op exchange wilt gaan, en je weet misschien al naar welk land je wilt. Nu is het nog handig om te weten met wie je in zee gaat. Wij overtuigen je graag zelf waarom je met YFU op highschool exchange moet gaan op een van onze info-sessies. Hier is ook altijd een returnee aanwezig die je over zijn of haar ervaring kan vertellen. De eerstvolgende info-sessie is nog nader te bepalen.

...OF IK WIL EERST EEN RETURNEE SPREKEN

Twijfel je over een land? Ben je benieuwd naar hoe het op school is in Argentinië, of vraag je je af hoe het eten was in Finland? Ask the expert! Wij brengen je in contact met een returnee, iemand die net met YFU op uitwisseling naar je land van interesse is geweest. Hij of zij kan je alles vertellen over het land, of als je een algemene vraag hebt, over hoe het is om een jaar op highschool exchange te gaan.

...OF IK WIL EERST DE BROCHURE ONTVANGEN

Klik hier om nu jouw YFU brochure aan te vragen!

...OF IK WIL EERST PERSOONLIJK ADVIES

Klik hier voor onze contactgegevens. Je kunt ons ook gewoon appen met een snelle vraag! Klik hier om op de WhatsApp pagina te komen.

...OF IK MOET EERST M'N OUDERS NOG OVERTUIGEN

Waarom zou je eigenlijk op exchange gaan? Als jij of je ouders nog twijfels hebben, lees dan hier de 12 redenen waarom een highschool exchange de beste beslissing van je leven is!

INSCHRIJFFORMULIER

Naam

Adres

Contact

Persoonlijke informatie

Ouder(s) of verzorger(s)

In welke klas zit je?

Waar wil je naartoe?

Medische bijzonderheden*

Volg je een speciaal dieet?*

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Overige opmerkingen

Loading
You have errors. Please check your entries above!