Volunteer programma in Argentinië - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped 1756 argentina caminitoshops

Volunteer programma in Argentinië

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

Het moderne Argentinië (vooral in de hoofdstad Buenos Aires) is beïnvloed door Europa. Met een perfecte combi van Europese energie en Zuid-Amerikaanse warmte. De Argentijnse bevolking bestaat uit verschillende bevolkingsgroepen, doordat er in de loop der tijd diverse groepen immigranten naar het land zijn gekomen. Denk aan afstammelingen van Britten, Ieren, Duitsers, Fransen, Arabieren en Polen. Elke nieuwe groep immigranten heeft destijds zijn eigen cultuur en traditie geïntroduceerd.

VRAAG NU DE BROCHURE AAN!

VOLUNTEER PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

Ontdek een nieuwe cultuur, leer veel mensen kennen en ontwikkel je taalvaardigheden terwijl je wat teruggeeft aan de gemeenschap door een van de vrijwilligersprogramma's van YFU. Deze programma's bieden het perfecte avontuur voor jongeren die ervaring op willen doen in het buitenland en klaar zijn om het verschil te maken in de wereld van nu. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en wordt begeleid en gesteund door het lokale YFU kantoor.

Cropped 4 argentina stud countryflagsbridge

YFU vrijwilligers in Argentinië gaan niet naar een middelbare school maar doen vrijwilligerswerk bij een lokale NGO. Er zijn verschillende programma's waarbij je kan helpen, bijvoorbeeld op het gebied van milieu, ondervoeding en kinderopvang. Je assisteert hier onder andere bij de dagelijkse activiteiten. De meeste studenten worden niet in de hoofdstad (Buenos Aires) geplaatst maar in kleinere steden, dorpen of op het platteland. Voor dit programma moet je minimaal een goede kennis hebben van de Engelse taal of een basis kennis Spaans.

inbegrepen in de programma prijs

niet inbegrepen in de programma prijs

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 18 jaar oud en maximaal 20 jaar en 10 maanden oud. Daarnaast heb je minimaal een goede kennis Engels of een basis kennis Spaans nodig.

zorg- en annuleringsverzekering

financieel

Kinderbijslag

vaccinatie