Volunteer Programma in Ecuador - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped 1355 ecuador 2016 villagebybeach

Volunteer Programma in Ecuador

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

Ecuador heet zo, omdat ze rond de evenaar (Engels: equator) ligt. Het is één van de kleinste landen op het Zuid-Amerikaanse continent. Ondanks dat heeft het land een rijkdom aan cultuur en planten en beesten. De bevolking is super gevarieerd: met afstammelingen van Europeanen, Indianen en Afrikanen. In de provincies Esmeraldas en Imbabura zijn kleine zwarte gemeenschappen. In Quito en Cuenca is de bevolking voornamelijk blank of mestizo (blank en Indiaans bloed).

VRAAG NU DE BROCHURE AAN!

VOLUNTEER PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

Ontdek een nieuwe cultuur, leer veel mensen kennen en ontwikkel je taalvaardigheden terwijl je wat teruggeeft aan de gemeenschap door een van de vrijwilligersprogramma's van YFU. Deze programma's bieden het perfecte avontuur voor jongeren die ervaring op willen doen in het buitenland en klaar zijn om het verschil te maken in de wereld van nu. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en wordt begeleid en gesteund door het lokale YFU kantoor.

Cropped 3132 ecuador 2018 stud groupportrait

YFU vrijwilligers in Ecuador gaan niet naar een middelbare school maar doen vrijwilligerswerk bij een lokale organisatie, waar je werkt met kinderen uit gezinnen met lagere inkomens. Je assisteert hier onder andere bij de Engelse les en bij de dagelijkse activiteiten.

Tijdens het jaar word je geplaatst bij een lokaal gastgezin in de hoofdstad van Ecuador, Quito. Naast het vrijwilligerswerk krijg je, voordat je begint, een intensieve Spaanse taalcursus.

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 17 jaar en 6 maanden oud en maximaal 20 jaar en 11 maanden oud.

zorg- en annuleringsVERZEKERING

FINANCIEEL

VACCINATIE