Volunteer Programma in Paraguay - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped 2960 paraguay 2017 church

Volunteer Programma in Paraguay

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

Jarenlang werd Paraguay genegeerd door toeristen, dus is er nooit een op toeristen gerichte infrastructuur gebouwd. En dat is juist de charme van het land; je ervaart echt de lokale cultuur. Met een (sub)tropisch klimaat kom je de dag goed door. In de warme zomers organiseert men veel buitenactiviteiten. Daarnaast kent Paraguay een unieke en prachtige natuur. In het noorden is er een savanne, verspreid over het noorden en zuidwesten is er een groot bos en in het zuidoosten vind je moeras!

VRAAG NU DE BROCHURE AAN!

VOLUNTEER PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

Ontdek een nieuwe cultuur, leer veel mensen kennen en ontwikkel je taalvaardigheden terwijl je wat teruggeeft aan de gemeenschap door een van de vrijwilligersprogramma's van YFU. Deze programma's bieden het perfecte avontuur voor jongeren die ervaring op willen doen in het buitenland en klaar zijn om het verschil te maken in de wereld van nu. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en wordt begeleid en gesteund door het lokale YFU kantoor.

Cropped 2965 paraguay 2017 stud riverexploringgroupportrait

Tijdens dit jaar woon je bij een gastgezin terwijl je voor een lokale non-profit organisatie werkt. Hier kan je helpen op het gebied van maatschappelijk werk, educatie, kinderen, biologie en gezondheidszorg. Bij je inschrijving kan je aangeven in wat voor soort vrijwilligerswerk je geïnteresseerd bent. YFU Paraguay zal aan de hand van je voorkeuren en je vaardigheden een aantal werkplaatsen voorstellen. Voor een jaar vrijwilligerswerk in Paraguay heb je een middelbare school diploma nodig. Ook moet je bereid zijn om de Spaanse taal te leren tijdens een intensieve taalcursus gedurende de eerste 2 weken van het programma.

Dit jaar biedt jou een unieke kans om een nieuwe taal en cultuur te leren kennen terwijl je tegelijkertijd werkt aan je werkervaring voor de toekomst!

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Voor volunteering ben je minimaal 18 jaar en maximaal 24 jaar en 11 maanden oud

zorg- en annuleringsverzekering

FINANCIEEL

VACCINATIE