Volunteer Programma in Thailand - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped thailand

Volunteer Programma in Thailand

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

THAILAND

--------------------------------------------------------------------

Thailand is een land van contrasten. Je vindt er dichte bossen, tropische regenwouden, savannes en veel rivieren. Verschillende landschappen zorgen voor andere levensstijlen. Thailand kent diepgewortelde tradities met eeuwenoude gebruiken. Veel tradities tonen een diep respect voor de voorvaderen. Neem deel aan deze culturele gebruiken van de samenleving en laat hetzelfde respect zien. Het leven in Thailand (voor in Bangkok) lijkt verwesterd, maar de eigen gebruiken zijn voor de Thai nog steeds heel belangrijk.

VOLUNTEER PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

Ontdek een nieuwe cultuur, leer veel mensen kennen en ontwikkel je taalvaardigheden terwijl je wat teruggeeft aan de gemeenschap door een van de vrijwilligersprogramma's van YFU. Deze programma's bieden het perfecte avontuur voor jongeren die ervaring op willen doen in het buitenland en klaar zijn om het verschil te maken in de wereld van nu. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en wordt begeleid en gesteund door het lokale YFU kantoor.

Cropped 374 thailand 2014 studlisa schoolclassteachersportrait

Als vrijwilliger in Thailand, woon je bij een gastgezin of op locatie bij het vrijwilligerswerk. Tijdens de eerste 3 maanden werk je op een Thaise middelbare school terwijl je hier een Thaise taalcursus volgt. Bij je inschrijving kan je aangeven in wat voor soort vrijwilligerswerk je geinteresseerd bent. YFU Thailand zal aan de hand van je voorkeuren en je vaardigheden een aantal werkplaatsen voorstellen. Een aantal verschillende opties zijn Engelse les geven, gehandicapte kinderen begeleiden of helpen in een ziekenhuis of weeshuis.

Na 3 maanden kan je wisselen van vrijwilligerswerk voor een andere ervaring!

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 18 jaar en 6 maanden oud en maximaal 22 jaar en 6 maanden oud.

FINANCIEEL

VACCINATIE

VERZEKERING