Volunteer Programma in Vietnam - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped toomas tartes 27hacqwqva0 unsplash

Volunteer Programma in Vietnam

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

VIETNAM

--------------------------------------------------------------------

Vietnam ligt op het schiereiland Indochina naast de buurlanden Laos, Cambodja en China. Door de enorme kustlijn, grote groene bergen, het rijke verleden, adembenemende nationale parken en bruisende steden met een van de beste keukens ter wereld wordt dit land steeds populairder. De bevolking van Vietnam is vriendelijk en open en zullen ook altijd klaar staan om je te helpen. Samen met alle highlights die het land te bieden heeft zal dit een onvergetelijke ervaring worden!

VOLUNTEER PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

Ontdek een nieuwe cultuur, leer veel mensen kennen en ontwikkel je taalvaardigheden terwijl je wat teruggeeft aan de gemeenschap door een van de vrijwilligersprogramma's van YFU. Deze programma's bieden het perfecte avontuur voor jongeren die ervaring op willen doen in het buitenland en klaar zijn om het verschil te maken in de wereld van nu. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en wordt begeleid en gesteund door het lokale YFU kantoor.

Cropped tu n tr ng mwgvvdve1jq unsplash

Studenten tussen de 18 en 22 jaar kunnen een semester of jaar vrijwilligerswerk doen met YFU in Vietnam. Tijdens dit jaar kan je op een lokale school de leraren helpen met Engelse les of bijvoorbeeld helpen met foreign language activities bij een lokale vereniging. Alle studenten die Engels, Frans of Duits spreken zijn welkom in Vietnam!

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 18 jaar en maximaal 22 jaar en 7 maanden oud.

VERZEKERING

FINANCIEEL

VACCINATIE