Kort Programma in China - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped krzysztof kowalik t9ledkc yjq unsplash

Kort Programma in China

Eeuwenlang was China een geïsoleerd land dat de wereld intrigeerde met zijn prachtige architectuur, bloeiende economie en serene tradities. De Yangtze-rivier (Chiangjiang) en de gele rivier (Huanghe) zijn vensters naar het boeiende verleden van China. Historische artefacten vullen meer dan 50 musea in Peking alleen al en de enorme Grote Muur slingert nog steeds door duizenden kilometers adembenemend landschap. Tegenwoordig zijn de grenzen gelukkig open om het mooie China te verkennen tijdens een kort programma met YFU!

KORT PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

De korte programma's van YFU bieden je de mogelijkheid om de cultuur te leren zoals geen enkele toerist dat kan. De meeste korte programma's zijn traditionele homestay programma's, waar je bij een gastgezin woont en deelneemt aan familieactiviteiten gedurende een aantal weken. Stel je voor dat je de zomer doorbrengt met een lokale familie om de wonderen van China te verkennen, te winkelen op een markt in Thailand, of je weg te vinden naar het strand in Argentinië. Je leert hoe een andere cultuur woont en werkt van binnenuit! Korte programma's variëren van drie tot acht weken; de meeste vertrekken half juni.

Cropped 66 china stud groupinbound

Het korte programma in China duurt van 11 juli tot 1 augustus. Tijdens het zomerprogramma woon je de eerste 3 weken bij een gastgezin. Daarna maak je een reis naar Shanghai. Het programma is gevarieerd en je ziet veel van dit fascinerende land. Overdag ga je naar workshops en lessen waar je over de cultuur, de geschiedenis en de taal leert. En je leert andere YFU-studenten kennen! Er zijn workshops Chinees schrijven of maakt dagtrips naar wereldberoemde monumenten zoals de Chinese muur, de Verboden Stad en het zomerpaleis van de Chinese keizers.

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 15 jaar en maximaal 18 jaar en 3 maanden oud.

VERZEKERING

FINANCIEEL

VACCINATIE