Kort Programma in Thailand - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped alejandro cartagena b64b6 kawlw unsplash

Kort Programma in Thailand

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

Thailand is een land van contrasten. Je vindt er dichte bossen, tropische regenwouden, savannes en veel rivieren. Verschillende landschappen zorgen voor andere levensstijlen. Thailand kent diepgewortelde tradities met eeuwenoude gebruiken. Veel tradities tonen een diep respect voor de voorvaderen. Neem deel aan deze culturele gebruiken van de samenleving en laat hetzelfde respect zien. Het leven in Thailand (voor in Bangkok) lijkt verwesterd, maar onthoud dat de eigen gebruiken heel belangrijk zijn. Thailand ervaren uit de eerste hand zal je ogen openen voor het multi-culturalisme van Zuidoost-Azië en voor een manier van leven die net zo verbonden is met de moderne wereld als die geworteld is in de traditie. Als deze mengeling van cultuur jou aanspreekt is dit korte programma van YFU zeker iets voor jou!

KORT PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

De korte programma's van YFU bieden je de mogelijkheid om de cultuur te leren zoals geen enkele toerist dat kan. De meeste korte programma's zijn traditionele homestay programma's, waar je bij een gastgezin woont en deelneemt aan familieactiviteiten gedurende een aantal weken. Stel je voor dat je de zomer doorbrengt met een lokale familie om de wonderen van China te verkennen, te winkelen op een markt in Thailand, of je weg te vinden naar het strand in Argentinië. Je leert hoe een andere cultuur woont en werkt van binnenuit! Korte programma's variëren van drie tot acht weken; de meeste vertrekken half juni.

Cropped 351 thailand 2014 stud midyeargroupportrait

Dit programma in Thailand duurt van 16 juni tot 31 juli. Tijdens dit 6 weken durende zomerprogramma leer je de Thaise cultuur van dichtbij kennen. Je woont bij een gastgezin en hebt de mogelijkheid om met lokale Thaise studenten naar school te gaan. Je krijgt ook de mogelijkheid om een week lang in een ander dorp te wonen. Verder zijn er nog meerdere optionele trips die YFU Thailand aanbiedt tijdens jouw uitwisseling tegen een meerprijs. 

INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

NIET INBEGREPEN IN DE PROGRAMMA PRIJS

TOELATINGSCRITERIA EN ACCEPTATIE

Op de dag van vertrek ben je minimaal 15 jaar en maximaal 18 jaar.

VERZEKERING

FINANCIEEL

VACCINATIE