High School in Zuid-Afrika - Ik wil een tussenjaar in het buitenland
Cropped hu chen 60xloogwkfa unsplash

High School in Zuid-Afrika

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief €500,- early bird korting bij inschrijving voor 31 december 2019 en inclusief €1000,- korting indien je ouders ook gastgezin worden voor onze studenten die een jaar naar Nederland komen.

HIGH SCHOOL PROGRAMMA

--------------------------------------------------------------------

Cropped 269 southafricabelgiumflanders stud sportstadiumschooluniform

HIGH SCHOOL
In Zuid-Afrika zijn de eerste 10 van de 12 schooljaren verplicht. De meeste jongeren gaan door tot ze het 12e jaar hebben afgerond. Als uitwisselingsstudent kom je in de 11e of 12e klas terecht. Het schooljaar in Zuid Afrika loopt van januari tot december. Het schooljaar loopt van januari tot december. Je vertrekt in juli en komt dus middenin het schooljaar aan. Een schooldag duurt vaak van 8 tot half 3, met 2 pauzes van 15 minuten. Vrijwel alle scholen verplichten een schooluniform en soms mag je zelf kleding meenemen: zwarte schoenen, grijze sokken, wit of blauw overhemd en een grijze broek. Meisjes dragen meestal een rok.

Cropped 270 southafricabelgiumflanders stud volunteerprogram

LIFE IN ZUID-AFRIKA
Je kan in huis komen bij gezinnen uit verschillende etnische groeperingen. Veel families zijn groot en familieleden als ooms, tantes en grootouders wonen vaak bij elkaar in één huis. Samen zijn met de familie is belangrijk en over het algemeen heerst er in Zuid-Afrikaanse gezinnen een vriendelijke en ontspannen sfeer. Kinderen blijven doorgaans bij hun ouders wonen tot ze gaan trouwen of in een andere stad gaan studeren.

Inbegrepen in de programma prijs

Niet inbegrepen in de programma prijs

VERZEKERING

FINANCIEEL

KINDERBIJSLAG

VACCINATIE